Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (29)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (29)

by Vjeran
Where To Start

fiveNa ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Exmortus – “Let Us Roam

Sastav iz Los Angelesa i njihov video za pjesmu “Let Us Roam” koja se nalazi na albumu “Ride Forth“. Bend se trenutno nalazi na turneji po Sjevernoj Americi sa Amon Amarth i Entombed A.D.

2. All Hail The Yeti – “Daughter Of The Morning Star

All Hail The Yeti je 8. travnja za Minus Head Records objavio konceptualni album sa horor pričama pod nazivom “Screams From A Black Wilderness“. Nakon spotova za “Before The Flames” i “After The Great Fire“, kojeg ste već imali prilike pogledati u ovoj rubrici, nedavno su objavili video za pjesmu “Daughther Of The Morning Star“. Inspiriran je nijemim filmovima, a radnja je smještena u 1400. godinu i govori o vještici koju su mještani jednog sela silovali, pretukli i ostavili da umre. Nakon smrti je uz pomoć đavola krenula u osvetu. I ovaj video, kao i prethodna dva, režirao je Brian Cox.

3. Volymian – “Line Of Fire“, “Breathe” i “Under The Million Star” + teaser albuma

Finski sastav koji je 15. travnja za kanadski label Maple Metal Records objavio debi album “Maze Of Madness” sa deset pjesama. Materijal je masterizirao Jacob Hansen (Volbeat, Primal Fear, Epica, Amaranthe), dok je omot kreirao Satu Velasco. Bend je formiran 2008, a nedavno im se priključio vokal Markku Kuikka (Status Minor, The Ragged Saints, Kenziner). Prije ovog albuma objavili su tri EP-a sa različitim vokalima. Volymian su:

Markku Kuikka – vokali
Timo Mikkonen – gitara
Juha Raisanen – gitara
Ville Velasco – bubnjevi
Petri Hampinen – bas
Robert Leksis – klavijature

4. Dawn Of Ashes – “Tribe of Chemosh

Pjesma sa albuma “Theophany” kojeg je producirao Mick Kenney iz grupe Annal Nathrakh, a koji će biti zvanično objavljen 20. svibnja. Bend preporučujemo onima koji vole BehemothSepticflesh i Mantar.

5. Youdash – “Devouring Cell

Poljski technical progressive metal sastav i pjesma sa albuma “Astrophobia“. Album je producirao, miksao i masterizirao Dominik Burzym.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: