Home ReviewsConcerts 100. Good Vibrations je s bendovima opravdao svoje postojanje

100. Good Vibrations je s bendovima opravdao svoje postojanje

by Vjeran

100. Good Vibrations je s bendovima opravdao svoje postojanje

Brain Production

Sinoć je bio održan 100. Good Vibrations, tijekom koje su kao gosti došli poznati Muscle tribe of Danger and Excellence.

Večer otvaraju bend Brain Production. Bend postoji od 2009. godine i iza sebe imaju jedan album “Osam” koji je izašao u rujnu 2013, a stil glazbe opisuju kao alternative progressive punk rock. Ekipa sa Krka su fino zagrijali večer i što se tiče samogMuscle Tribe Of Danger and Excellence, Them Moose Rush, brain Production-5738 performansa, momci su priredili pravi show za sve prisutne.

Sljedeći bend na redu je bio Them Moose Rush, progressivni rock trio iz Bjelovara. Dečki iza sebe imaju dva EP-a i nastupali su već jedanput na Good Vibrationsima, gdje su i promovirali prvi EP, i nastupali sa INmusic festivalu. Definitivno zanimljiv bend, predstavili su svoj stil progressive rocka koju je publika objeručke prihvatila, posebno ženski dio publike koji je bio glasniji od muškog. Energičan nastup i odličan frontmen koji se vidljivo uživio u glazbi, činivši bend ne samo užitak za slušat nego i za gledati.

Zadnji bend večeri je Muscle Tribe Of Danger And Excellence, četveročlani rock/stoner/metal bend koji je dosad izdao jedan album i jedan EP, te zahvaljujući mnogobrojnim nastupima si napravili velik i vjeran broj fanova. Publika je, nakon Brain Production i Them Moose Rush, bila spremna za nastup Muscle Tribea i dečki sa pjesmom iz Terminatora kreću sa nastupom. Nastup je bio ništa manje nego pohvalan, momci su se razbacali i bombardirali Vintage sa svojim stilom sviranja, nabrijavajući sve prisutne. Publika se isto razbacala, pjevala sa vokalom i mrdanje glavama je bilo i previše.

Muscle Tribe Of Danger and Excellence

Odličan nastup od strane svih bendova, odlična organizacija cijelog događaja i čestitamo Vintage baru na jubilarnom 100. izdanju Good Vibrationsa.

Piše: Ivan Maršić

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: